Hjulskifte og dækopbevaring

Skift af hjul til henholdsvis sommer- eller vinterhjul er vigtigt når vi går en ny sæson i møde. 

Hjulskifte

Tommelfingerreglen lyder på at du bør skifte til vinterhjul, når temperaturen falder til omkring 7 grader. Det er typisk omkring efterårsferien. Samtidig skal der skiftes til sommerhjul når temperaturen igen stiger til 7 grader omkring foråret.

Derudover skal dine hjul naturligvis altid skiftes hvis de er blevet beskadiget eller nedslidt. Lovgivningen kræver at alle hjul skal have minimum 1,6 mm mønster. Dog anbefaler vi hos Bendix biler at du allerede for skiftet dine dæk når mønsteret er slidt ned til omkring 3 mm.

Opbevaring af dæk

Ofte når det er tid til at få skiftet dæk til hhv. vinter-/sommerdæk er dine nuværende dæk stadigvæk i god stand. De kan derfor sagtens gemmes til næste sæson.

Det er dog vigtigt at de i mellemtiden bliver opbevaret under ordentlige forhold, så de ikke bliver møre, skæve eller beskadiget.

De skal gerne opbevares under mørke, kølige og tørre forhold. Derfor er garagen eller haveskuret ofte ikke en optimal løsning til opbevaring af dæk.

Book hjulskifte og dækopbevaring

Har du ikke værktøjet til at skifte hjulene selv, eller er det en uoverskuelig opgave selv at slæbe rundt med tunge hjul? Så kan du med fordel booke tid til hjulskifte og dækopbevaring hos Bendix biler. Vi afmonterer de gamle hjul og kontrollerer dæktryk og efterspænding af både nye og gamle dæk.

Er det tid til at få hjulene skiftet eller ønsker du hjælp til opbevaring af dine hjul? Eller har du nogle spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os på tlf. +45 45 76 35 50 eller benyt vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29 + 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur