🐥Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 28. og 29. marts samt den 1. april i forbindelse med påsken 🐣

Finansiering hos Bendix Biler

Ønsker du at finansiere din næste bil gennem et billån? Hos Bendix Biler hjælper vi dig trygt gennem processen, sammen med vores samarbejdspartnere.

Finansiering af din næste bil

Ønsker du at finansiere din næste bil gennem et billån? Hos Bendix biler hjælper vi dig trygt gennem processen. Udover vi står klar med rådgivning og vejledning, har vi også nøje udvalgt vores samarbejdspartnere som vi 100% selv kan stå inde for.

Med nogle af markedets mest attraktive, fordelagtige og fleksible lån, har AL Finans og Accept Auto opnået status som de bedste finansieringsløsninger til biler i Danmark.

Sammen finder vi den bedste finansieringsløsning der passer til dine ønsker og behov med bl.a. løbetid og variation af lånet.

Ønsker at høre mere om dine lånemuligheder eller har spørgsmål til finansieringsløsninger af dit næste bilkøb hos Bendix biler? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 45 76 35 50 eller via vores kontaktformular.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores adresse Kærvej 21, 2970 Hørsholm til en kop kaffe og uforpligtende snak.

Fordele ved finansiering gennem AL Finans

AL Finans er en af Danmarks førende finansieringsløsninger inden for biler. Du er sikret nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og bedste lånevilkår på hele markedet, hvis du vælger at finansiere din bil herigennem. AL Finans finansieringsløsning tilbyder dig en tryg låneproces, som er fleksibelt og billigt. Normalt skal man betale de første 20% af bilens værdi som førstegangsydelse. AL Finans tilbyder dog at finansiere bilen uden udbetaling, hvilket kan give noget mere frihed.

Ansøgningsprocessen for et lån hos AL Finans er nem og enkel. Og hvis du ønsker rådgivning til bedste valg af lån, står vi klar til at hjælpe.
Fordele ved at vælge AL Finans som finansieringsløsning:

Fordele ved finansiering gennem Accept Auto

Billån hos Accept Auto er nemt og billigt. Samtidig vælger du selv om du vil finansiere din bil med eller uden udbetaling. Hos Accept Auto kan du tilvælge ekstra sikkerhed i form af ØkonomiSikring.

ØkonomiSikring betaler den månedlige ydelse på dit billån via Accept Auto, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig, imens du betaler af på dit billån.

Når du finansierer din bil via Accept Auto, får du de 3 første måneder gratis. Så er du dækket, så snart du begynder at betale for forsikringen.

Fordele ved at vælge Accept Auto som finansieringsløsning:

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Påske 2024

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 28. og 29. marts samt den 1. april i forbindelse med påsken 🐥🐣

Beregn byttepris

Book prøvetur