Vi holder lukket i Kristi Himmelfarts ferien | Læs mere her

Serviceeftersyn af din bil

Du ved at det er tid til serviceeftersyn for din bil når du ser en lille svensknøgle, forkortelsen ‘insp’ eller tallet 82 lyse i dit instrumentbræt eller display.

Hvorfor er serviceeftersyn vigtigt?

Et serviceeftersyn er en form for vedligeholdelsesrutine for din bil. Formålet med serviceeftersynet er at komme potentielle skader og reparationer i forkøbet, så din bil er sikker at køre fremadrettet.

Ved serviceeftersyn vil vi på vores værksted i Hørsholm grundigt gennemgå din bil for, om der eventuelt kan opstå skader på bilens komponenter, som skal udbedres før de reelt opstår. Dette inkluderer bl.a.:

Hvor ofte skal min bil til syn?

Det er meget forskelligt og består primært af bilens mærke og model, hvor ofte din bil skal til serviceeftersyn. Derudover afhænger det også af antal kilometer kørt.

Intervallet ligger typisk mellem 5.000 til 50.000 kilometer. Biler skal typisk serviceres når der er kørt mellem 10.000 til 30.000 kilometer. Vi anbefaler uanset, maks hvert andet år.

Er fabriksgarantien på bilen stadigvæk gældende, er det ekstra vigtigt at du overholder serviceintervallerne. Det er nemlig en forudsætning for at bibeholde garantien.

Book serviceeftersyn hos Bendix Biler

Hos Bendix biler bliver du serviceret af top professionelle mekanikere hvor den gode service kommer i første række og hvor høj kvalitet anses som en selvfølge. Vi servicerer biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og er samtidig specialiseret inden for mærkerne Mercedes, Audi, BMW og Volkswagen.

Er det tid til serviceeftersyn eller har du nogle spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os på tlf. +45 45 76 35 50 eller benyt vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Kristi Himmelfarts ferie

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 9. og 10. maj grundet Kristi Himmelfarts ferien. 

Beregn byttepris

Book prøvetur