Vi holder lukket i Kristi Himmelfarts ferien | Læs mere her

Bendix Bilers skadecenter

Vi har kombineret vores værksted i Hørsholm med vores skadecenter. Du bliver mødt af et top professionelt team af pladesmede, der reparerer alle skader fra den lille bule til den store bænkskade. I vores karosseriafdeling sørger vi hele tiden for efteruddannelse af personalet.

Vores Skadecenter

Vi sætter alene fokus på skadesarbejdet og kan bestride alle bilmærker.
Vi sørger for at din bil er god som ny, og klarer alle skader uanset størrelse. Kvalitet er selvsagt en selvfølgelighed hos os. Drivkraften er at aflevere et godt stykke arbejde hver eneste gang.

Hos vores skadecenter udfører vi alle former for glasskade reparationer, udskiftning af ruder og reparation af stenslag, og bruger originale karosseridele. Vi er direkte opkoblet på fotosats.

Pladeværkstedet er samtidig blevet indrettet med det nyeste og bedste udstyr på markedet, så vi kan få din bil køreklar igen uden problemer. Opretterbænke til alle dine bilmærker, så din bil kan få sine originale former igen. Vi reparerer også din bil hvis den er udsat for rustskader.

Vi har et tæt samarbejde med forsikringsselskaberne og vi hjælper dig naturligvis med at udfylde din skadesanmeldelse – Gratis.

Værkstedsydelser

Serviceeftersyn

Ring for pris
  Læs mere

Hjulskift

Priser fra 399 DKK
  Læs mere

Gearkasseskylning

Ring for pris
  Læs mere

Bremsekontrol

Priser fra 899 DKK
  Læs mere

Synstjek

Priser fra 699 DKK
  Læs mere

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Kristi Himmelfarts ferie

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 9. og 10. maj grundet Kristi Himmelfarts ferien. 

Beregn byttepris

Book prøvetur