🐥Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 28. og 29. marts samt den 1. april i forbindelse med påsken 🐣

Velkommen til Bendix Biler

Hos Bendix Biler bestræber vi os på at yde markedets bedste service. Vi kan hente enhver bil hjem gennem vores solide netværk, ned til mindste detalje.

Om Bendix Biler

Bendix Biler blev etableret i 1995 med lokation i Hørsholm og startede med Michael Bendix alene ved roret. Sidenhen er forretningen vokset og i dag har vi 10 ansatte. Forretningen tog for alvor fat i slutningen af 1990’erne da vi begyndte at importere vores biler fra flere lande i europa. Det sikrede os biler af højere kvalitet, til en lavere pris. Derfor kan vi også sælge vores biler videre til kunderne, til en billig pris.

Siden begyndelsen har Bendix Bilers filosofi været at yde den bedste service, da det er den primære faktor til at øge kundernes tilfredshed. Derfor går du altid en serviceminded forhandler i møde, når du handler bil hos os. Samtidig forsøger vi hos Bendix Biler at løse og stå for alle opgaver vedrørende biler – det handler både om køb, salg, service og reparationer af biler, og hele processen i mellem.

Vi bestræber os på at have et unikt udvalg af biler i høj kvalitet. Vi har ikke mange biler på lager ad gangen, da vores kompetencer ligger i at hente biler hjem der er skræddersyet til kundens ønsker og behov. Derfor er ca. 75% af vores bilsalg baseret på bestillinger.

Efter du har beskrevet din drømmebil ned til mindste detalje, vil vi sørge for at hente den hjem gennem vores solide netværk i europa. Dette har også resulteret i at mange af vores kunder kommer igen, da de kan være sikre på at få præcis den bil de ønsker.

Vores mission er at yde den bedste service, så vi kan handle bil i mange år. Vi har først success når kunden har success.

Vores team

Michael Bendix

Indehaver, salg og reservedele

Mail: mb@bendixbiler.dk
Telf.: 45 76 35 50

Peter Andersen

Værkfører

Mail: pa@bendixbiler.dk
Telf.: 45 76 35 50

Anette Brammer

Administration og økonomi

Mail: adm@bendixbiler.dk
Telf.: 45 76 35 50

Thomas Greffel

Salg og reservedele

Mail: tgr@bendixbiler.dk
Telf.: 45 76 35 50

Tom Fini

Mekaniker

Fillip Andkær

Mekaniker

Jonathan Wolrziger Henriksen

Mekanikerlærling

Thomas Broberg Damm

Mekanikerlærling

Åbningstider

Påske 2024

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 28. og 29. marts samt den 1. april i forbindelse med påsken 🐥🐣

Beregn byttepris

Book prøvetur