Vi holder lukket i Kristi Himmelfarts ferien | Læs mere her

Synstjek af din bil

I Danmark skal alle biler der har været indregistreret mere end fire år synes hvert andet år. Hvis din bil snart skal til syn, findes der store fordele i at få lavet et synstjek hos Bendix Biler i Hørsholm.

Hvad er synstjek til for?

Syn sikrer at bilen lever op til den danske lovgivning, som sørger for at din bil er sikker at køre i, og til sikkerhed for omgivelserne.

Godkendes din bil ikke til synet skal den til omsyn efter de nødvendige udbedringer og reparationer, som du selv har ansvaret for. Dette medfører en unødvendig høj regning, kontra hvis du bestiller et synstjek inden.

Hos Bendix biler udfører vi grundigt synstjek så du er sikret et syn uden nogle problemer. Finder vi noget på din bil der ikke vil kunne blive godkendt i et syn, kontakter vi dig altid med det samme.

Hvad kontrolleres ved syn?

Ved syn kontrolleres hele bilen grundigt for at sikre, at den lever op til lovgivningen for både sikkerhed og miljø. Vi sørger for at kontrollere det hele ved synstjek. Blandt andet kontrolleres:

I forbindelse med med synstjekket, kan vores nabo og samarbejdspartner Applus Hørsholm foretage selve synet.

Book synstjek hos Bendix Biler

Hos Bendix Biler bliver du serviceret af top professionelle mekanikere hvor den gode service kommer i første række og hvor høj kvalitet anses som en selvfølge. Vi servicerer biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og er samtidig specialiseret inden for mærkerne Mercedes, Audi, BMW og Volkswagen.

Er det tid til synstjek eller har du nogle spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os på tlf. +45 45 76 35 50 eller benyt vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Kristi Himmelfarts ferie

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 9. og 10. maj grundet Kristi Himmelfarts ferien. 

Beregn byttepris

Book prøvetur