Vi holder ferielukket i ugerne 29 + 30 | Gældende fra 12. til og med 28. Juli 2024

Restaurering, køb og salg af klassiske biler

Hos Bendix Biler køber, sælger og restaurerer vi klassiske biler. Vi har været på markedet for klassiske biler siden 1995. Det har altid været dybt i vores DNA, og vi kan ikke lade være med at blande hobby med arbejde. Klassiske biler er ikke bare et transportmiddel – det er en livsstil.

Restaurering af klassiske biler

Har du en klassisk bil, som mangler en kærlig hånd eller hvis du ønsker restauration af bilen, så kontakt os for et uforpligtende tilbud, om hvilke muligheder du har og hvilke ydelser vi tilbyder til netop din bil. Vi har netop en af landets mest erfarne pladesmede til disse unikke opgaver.

Vi har løbende restaureringsprojekter i gang:

På venteliste er bl.a. en fantastisk 1969 Mercedes W109 300SEL 6,3L V8, produceret fra 1968-1972 i ca. 6.500 stk. til en nypris af DM 39.160, en fantastisk motor med 250 HK og 500Nm ved 2.800 omdrejninger, i sin tid blev der sagt “at den kunne køre i cirkler om en Porsche på Autobahnen”

Køb af klassisk bil

Er du ny på markedet for klassiske biler, eller er det ved at være tid til en ny? Du kan herunder se vores unikke udvalg af de biler vi har på lager, på nuværende tidspunkt.
Har du andre ønsker, finder vi gerne din drømmebil.

Kontakt os og fortæl os om dine specifikke ønsker og behov, så før vi alt hvad der står i vores magt, for at finde den klassiske bil, du altid har drømt om.

Hvis du blot er på udkig efter en klassisk bil og stadig ikke er helt afklaret med dine ønsker og hvad din drømmebil egentlig er, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med vejledning og gode råd.

Salg af din klassiske bil

Har du i forvejen en klassisk bil, som du ønsker at sælge, eller bare gerne vil udskifte med en ny? Hos Bendix biler står vi altid klar til at give et tilbud på din nuværende klassiske bil.

Kontakt os for at få en kontant- eller byttepris.
Der er altid står forskel på standen af klassiske biler, og det er derfor altid en fordel for begge parter hvis du kommer til Hørsholm med din bil, så vi kan give dig den rigtige pris.

Klassiske biler til salg

Ecomaxx Classic Car Fuel

Ecomaxx fuel er blyfri kvalitetsbenzin med lang holdbarhed til alle veteranbiler med benzinmotor.

Benzinen forældes ikke, og du kan dermed lade dine klassiske bil stå i flere år eller blot opbevare over vinteren uden at starte motoren i en længere periode, og stadigvæk fungere uden problemer. Du behøver ikke aftappe benzinen eller tilsætte et additiv med risiko for fortsatte problemer.

Ecomaxx benzin kan være ideelt til din klassiske bil, da almindelig benzin kan være skadeligt for brændstofsystemet. Benzin indeholder komponenter der er skadeligt for metaller som bl.a. aluminium, kobber og messing, som brændstofsystemet typisk består af.

Derudover bliver almindelig benzin for gammelt hvilket ofte resulterer i at motoren ikke starter, eller skader din motor når du endelig kører.
Læs mere om Ecomaxx Classic Car Fuel.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Kristi Himmelfarts ferie

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 9. og 10. maj grundet Kristi Himmelfarts ferien. 

Beregn byttepris

Book prøvetur