BUTIKKEN HOLDER LUKKET SØNDAG DEN 25. FEBRUAR

Flexleasing hos Bendix Biler

Flexleasing er en billig, fleksibel og simpel måde at lease bil på. Det kan typisk sammenlignes med at finansiere bilen gennem os, hvilket ofte kan være et favorabelt alternativ til et traditionelt billån.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en billig, fleksibel og simpel måde at lease bil på. Det kan typisk sammenlignes med at finansiere bilen gennem os, hvilket ofte kan være et favorabelt alternativ til et traditionelt billån.
Flexleasing betyder i simpel forstand, at du frem for at betale op til 150% i afgift af din bil, betaler en meget lille del af afgiften i en månedlig ydelse, ned til 0,5% om måneden. Det betyder at dit samlede værditab på bilen bliver langt mindre, kontra hvis du betaler hele afgiften på én gang. Ved flexleasing har du selv ansvaret for driftsudgifterne til service, reparationer, vedligehold m.m., og du betaler derfor typisk og en lav månedlig ydelse. Efter endt leasingperiode har du ansvaret for bilens restværdi, og du har dermed også ansvaret for at videresælge bilen, hvis du ikke ønsker en ny leasingaftale. Derfor er det naturligvis også vigtigt at vi sammen beregner en realistisk restværdi af bilen ved indgåelse af leasingaftale.
Den økonomiske faktor er naturligvis altid en vigtig del af en leasingaftale. Danmark er et af verdens dyreste lande når det angår udsalgsprisen. Prisen er inklusiv moms og afgifter, som er ca. 3 gange prisen på samme bil i f.eks. Tyskland. Med flexleasing får private kunder samt virksomheder mulighed for at køre i en bil uden at betale eller finansiere den fulde afgift på 150%.

Vi hjælper dig gennem processen

Hos Bendix biler tilbyder vi flexleasing af alt fra mindre kompakte biler til premium biler af flere forskellige bilmærker- og modeller.
Vi hjælper og rådgiver dig under hele forløbet. Har du i forvejen en bil du ønsker at sælge eller bytte, vil vi gennem vores samarbejdspartnere, hjælpe dig med at få den afsat.

Har vi ikke præcis den bil på lager, der passer til dine ønsker og behov, finder vi den til dig. Efter vi i fællesskab har fundet din drømmebil, kontrollerer vi bilen og du modtager en 100% topklargjort bil. Vi tager selv ud til vores samarbejdspartner og henter bilen hjem, så vi kan sikre at den lever op til kundens ønsker og lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi tilbyder samtidig garanti og serviceaftale på bilen, så du trygt kan køre din nye bil.

Lyder flexleasing som en løsning for dig, eller har du nogle spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 45 76 35 50 eller via vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores adresse Kærvej 21, 2970 Hørsholm til en kop kaffe og uforpligtende snak.

Fordele ved flexleasing hos Bendix biler

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17.00

Beregn byttepris

Book prøvetur