🐥Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 28. og 29. marts samt den 1. april i forbindelse med påsken 🐣

Gearkasseskylning

En gearkasseskylning hos os sørger for at udskifte 100% af olien.

Hvorfor skal gearkassen skylles?

Din bils gearskift sker via olietryksventiler. Gearkassen har sit eget oliesystem og derfor kan gammel olie have store konsekvenser for gearskiftene, og ende med at ødelægge gearkassen.

Derfor skal gearkassen ikke ignoreres ved serviceintervallerne.
Ved normal service bliver der ofte kun skiftet 60-70% af den gamle olie da der kan være mere end tre liter olie i oliekøler, rør og ventiler.

Hvor ofte skal olien skiftes?

Hos Bendix Biler anbefaler vi at få skiftet gearkasseolien efter ca. mellem 90.000 til 100.000 km. Hvis du ofte kører med trailer, campingvogn eller andet tung last anbefaler vi at du allerede booker tid til ‘skylning’ efter mellem 60.000 til 80.000 km.

Ved skylningen sørger vi for at den nye olie ikke bliver forurenet af den gamle olie, da det bliver holdt adskilt under hele processen. Der findes dog mange forskellige måder og metoder at skylle gearkassen på, alt efter bilens mærke og model. Vi holder os altid til bilproducentens forskrifter.

Book gearkasseskylning hos Bendix Biler

Hos Bendix Biler bliver du serviceret af top professionelle mekanikere hvor den gode service kommer i første række og hvor høj kvalitet anses som en selvfølge. Vi servicerer biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og er samtidig specialiseret inden for mærkerne Mercedes, Audi, BMW og Volkswagen.

Er det tid til at få skyllet gearkassen eller har du nogle spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os på tlf. +45 45 76 35 50 eller benyt vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Påske 2024

Vær opmærksom på, at vi holder lukket den 28. og 29. marts samt den 1. april i forbindelse med påsken 🐥🐣

Beregn byttepris

Book prøvetur