Se vores åbningstider for sommerferien HER

Gearkasseskylning

En gearkasseskylning hos os sørger for at udskifte 100% af olien.

Hvorfor skal gearkassen skylles?

Din bils gearskift sker via olietryksventiler. Gearkassen har sit eget oliesystem og derfor kan gammel olie have store konsekvenser for gearskiftene, og ende med at ødelægge gearkassen.

Derfor skal gearkassen ikke ignoreres ved serviceintervallerne.
Ved normal service bliver der ofte kun skiftet 60-70% af den gamle olie da der kan være mere end tre liter olie i oliekøler, rør og ventiler.

Hvor ofte skal olien skiftes?

Hos Bendix Biler anbefaler vi at få skiftet gearkasseolien efter ca. mellem 90.000 til 100.000 km. Hvis du ofte kører med trailer, campingvogn eller andet tung last anbefaler vi at du allerede booker tid til ‘skylning’ efter mellem 60.000 til 80.000 km.

Ved skylningen sørger vi for at den nye olie ikke bliver forurenet af den gamle olie, da det bliver holdt adskilt under hele processen. Der findes dog mange forskellige måder og metoder at skylle gearkassen på, alt efter bilens mærke og model. Vi holder os altid til bilproducentens forskrifter.

Book gearkasseskylning hos Bendix Biler

Hos Bendix Biler bliver du serviceret af top professionelle mekanikere hvor den gode service kommer i første række og hvor høj kvalitet anses som en selvfølge. Vi servicerer biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og er samtidig specialiseret inden for mærkerne Mercedes, Audi, BMW og Volkswagen.

Er det tid til at få skyllet gearkassen eller har du nogle spørgsmål til vores ydelser? Kontakt os på tlf. +45 45 76 35 50 eller benyt vores kontaktformular.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 45 76 35 50 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29 + 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur